Passionned Group | objectief 100% onafhankelijk, resultaatgericht
Passionned Group is dé specialist in datagedreven werken, dashboards, KPI's, continu verbeteren, algoritmes, Artificial Intelligence en BI. Onze bevlogen en ervaren consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie.

Wij maken jouw organisatie intelligent en datagedreven

Passionned Group is een onafhankelijk adviesbureau, gerenommeerd opleidingsinstituut en bureau voor interim-management dat objectief onderzoekt en onafhankelijk adviseert. We staan los van de leveranciers. Met hen hebben we geen banden. Naast onderzoek en advies doen we ook trajecten en complete implementaties. Tevens verzorgen we opleidingen, coaching- en verandertrajecten. Altijd gericht op resultaat en het toevoegen van waarde in jouw organisatie. Met als doel om jouw organisatie intelligenter, meer datagedreven te laten werken.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn: professionaliteit, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid. Onze missie ‘Organisaties datagedreven laten werken’ jagen we elke dag met passie en plezier na. Naar onze succesverhalen.

Visie op organisaties

In onze visie is de intelligentie van een organisatie niet simpelweg een optelsom van de intelligentie van medewerkers. De uitdaging ligt erin juist de organisatie zelf intelligenter te maken. Dat betekent we alles aanpakken wat medewerkers blokkeert om slimmer te werken. Dus ook de managers die datagedreven werken niet willen omarmen, moeten eraan geloven. We laten de mensen goed samenwerken en werken stap voor stap aan een collectief denk- en doevermogen.

Slimmer werken: Hoe doe je dat?

Wist je dat…

Lees hier meer over de historie van het bedrijf.

download gratis artikel

Compleet portfolio van producten en diensten

Passionned Group biedt als kennisintensieve organisatie de volgende diensten aan:

  • Kennisbank: in onze kennisbank vind je tal van publicaties gericht op het intelligent maken van organisaties. Je kunt die eenvoudig via onze websites bestellen (volgende dag in huis) of direct downloaden en gebruiken.
  • Opleidingen: in de Passionned Academy kun je deelnemen aan een keur van opleidingen, masterclasses en workshops. Een hoge kwaliteit van de content en interactiviteit tussen docent en cursisten staan bij ons hoog in het vaandel.
  • Advies: bedrijven of non-profit organisaties die worstelen met een specifiek vraagstuk of voor een belangrijke strategische keuze staan, kunnen bij ons terecht voor 100% onafhankelijk advies, bijvoorbeeld om reporting & BI op een hoger plan te krijgen (PDF).
  • Implementatie: daadwerkelijk de intelligente, datagedreven organisatie vormgeven en implementeren. We helpen je onder andere met dashboards, feedback systemen, KPI’s, continu verbeteren, analytics, gedrag en klantgericht ondernemen.

Ons doel is altijd om jouw organisatie intelligenter te maken. Tot slot levert Passionned Group ook interimdiensten wanneer je bedrijf tijdelijk verlegen zit om capaciteit of expertise.

Interesse om kennis te maken?

Wil je eens nader kennismaken met de intelligente organisatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

neem contact met ons op

Plaats review

Geef je mening over dit product, artikel of dienst

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht!
Review verzendenHet formulier bevat fouten.
Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met passionned group (objectief 100% onafhankelijk, resultaatgericht) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas Passionned Group

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas Passionned Group

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST