Voorgeschreven als verplichte literatuur

Het boek ‘De intelligente organisatie: continu verbeteren en innoveren met BI & Big Data’ (6e druk) wordt door veel universiteiten en hogescholen voorgeschreven. Het is verplichte literatuur voor inmiddels veel vakken in de domeinen organisatiekunde, bedrijfseconomie en informatica. Veel docenten vragen om gebruik te mogen maken van de afbeeldingen. Wil jij het ook als leidraad en lesmateriaal voor je lessen? Dat kan nu.

Een vlot geschreven boek

De auteur, Daan van Beek, weet het thema ‘Business Intelligence & Analytics’ goed toegankelijk te maken. Hij dicht een organisatie menselijke eigenschappen toe. Door het gehele boek komt dat menselijke aspect terug. Het boek leest daarom vlot en met meer dan 60 afbeeldingen in kleur en 35 voorbeelden uit de praktijk is het ook populair bij docenten.

101 oefenvragen en antwoorden

Speciaal voor docenten en studenten heeft de auteur oefenvragen en antwoorden gemaakt. Die kun je gebruiken als lesmateriaal. Als je op onderstaande button klikt vul je het downloadformulier in. Daarna sturen we je de vragen en antwoorden geheel kosteloos toe. Zo kun je je perfect voorbereiden op het tentamen of examen.

download hier de oefenvragen met antwoorden

Download 60 afbeeldingen in kleur

Het boek bevat 60 afbeeldingen in kleur en interessante modellen. Wil je deze afbeeldingen gebruiken in je lesmateriaal of in je scriptie? Dan maak je een snelle start met je slides. Tegen een kostprijsvergoeding van 50 EUR exclusief BTW kun je hier alle afbeeldingen als PPT downloaden. Die zijn volledig aan te passen naar je eigen wensen.

download 60 afbeeldingen

De auteur als spreker en docent

Daan van Beek geeft zelf ook lezingen, masterclasses en (gast)colleges aan de hand van zijn publicatie. Hij levert voor de Tilburg University (TIAS) een bijdrage aan de Master of Informatics. Daarnaast geeft regelmatig masterclasses in India, Singapore, New York en Zuid-Afrika.

Prof. Piet Ribbers over Daan van Beek

Prof. Piet Ribbers over Daan van BeekVorige jaar startte TIAS, een aparte divisie voor executive teaching van Tilburg University, met een executive programma voor IT Consulting.

Van de tien modules is er één gewijd aan Business Intelligence & Big Data. Prof. dr. Piet Ribbers vroeg Daan van Beek van Passionned Group het leeuwendeel van de BI-dagdelen voor zijn rekening te nemen.

“Ik ben ervan overtuigd geraakt dat Daan de aangewezen persoon is.”, aldus Ribbers.

Lees verder…

Opleidingen & workshops

Naast het boek het boek ‘De intelligente organisatie’ heeft Daan van Beek tientallen andere publicaties op zijn naam staan zoals het recente boek ‘Datacratisch werken’. Veel van deze boeken en rapporten naar een workshop of masterclass. Wij bieden deze opleidingen hier aan. Ze worden via een open inschrijving gegeven of naar wens incompany. Ook een locatie in binnen- of buitenland behoort tot de mogelijkheden. De opleidingspagina geeft je meer informatie over onder andere deze opleidingen:

De opleidingen van Passionned Group zijn samen met een team van docenten en didactici ontwikkeld. De lessen zijn doorspekt met praktijkvoorbeelden, oefeningen en interactie.

Testimonial

“Het boek ‘De intelligente organisatie’ is een must voor (onderwijs)managers, docenten en moderne ICT’ers. Het sluit meer dan ooit aan op de praktijk.”

Recensie NBD
Biblion

Plaats review

Geef je mening over dit product of deze dienst

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht!
Review verzendenHet formulier bevat fouten.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met de intelligente organisatie voor het hoger onderwijs (hbo+) of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas Passionned Group

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas Passionned Group

neem contact met mij op

Fact sheet

Aantal organisaties geholpen
123
Aantal trainingen & workshops
123
Aantal deelnemers opgeleid
123
Gemiddelde klantervaring
8,9
Aantal consultants & docenten
123
Aantal kantoren
3
Aantal jaren actief
14