Advies van de intelligente organisatie specialisten
Passionned Group is dé specialist in datagedreven werken, dashboards, KPI's, continu verbeteren, algoritmes, Artificial Intelligence en BI. Onze bevlogen en ervaren consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie.

Op zoek naar onafhankelijk advies bij cruciale keuze?

Als manager of bestuurder sta je wellicht voor een belangrijke (strategische) keuze of heroriëntatie. Je wilt advies (of organisatieadvies) dat 100% onafhankelijk en objectief is. En natuurlijk wil je je laten adviseren door vakkundige specialisten.

Anticipeer tijdig op externe veranderingen

De wereld om ons heen verandert steeds sneller en organisaties moeten die veranderingen goed volgen en hierop tijdig anticiperen. De te maken keuzes hebben steeds vaker grote impact op de toekomst, inrichting en het budget van je team, afdeling en zelfs de totale organisatie. En dat brengt ook steeds vaker behoorlijke risico’s met zich mee.

Passionned Group: de beste keuze in organisatieadvies

Je wilt er dan zeker van zijn dat je een juiste (en de beste) keuze maakt en een overeenkomstig advies krijgt. Dan helpen de consultants en organisatieadviseurs van de Passionned Group je graag verder.

Wij werken vrijwel alleen met senior consultants die hun sporen in talloze adviestrajecten in diverse sectoren al ruimschoots hebben verdiend. Jaarlijks investeren we veel tijd en geld in onderzoek en opleidingen om te zorgen en te borgen dat ons (organisatie)advies van hoge kwaliteit blijft.

Organisatieadvies: laat ook jouw bedrijf slimmer werken

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in organisatieadvies met als focus het realiseren van een intelligente organisatie. Maar ook voor organisatieadvies op onderdelen kun je natuurlijk bij ons terecht. Het voordeel voor jou is dat we altijd een stapje extra zetten. Een integrale visie en een pragmatische aanpak vergroten de slagingskans aanzienlijk.

Wat zeggen onze klanten?

“De adviseurs van Passionned Group dagen je organisatie uit. Ze zijn niet snel tevreden met een oplossing en weten daardoor te bereiken dat resultaten worden geboekt.”

Fons Catau
De Woonplaats

Wij garanderen een helder adviesproces in 4 stappen

In elk adviestraject doorlopen we een aantal concrete stappen die gaan leiden tot de gewenste duidelijkheid. Afhankelijk van jouw situatie, de door jou gewenste adviesrol en het soort advies (organisatieadvies, strategisch advies, software-advies, et cetera) kunnen we de specifieke stappen al dan niet breder of dieper uitwerken. Of juist minder diep of breed. Op maat dus. Stap voor stap komen we tot een uitgewerkt en doordacht advies:

  1. Helder krijgen van het vraagstuk: op basis van interviews, workshops en documentatie doen we meer kennis op van het precieze vraagstuk. We verdiepen ons ook in de achterliggende problematiek en de gewenste toekomstige situatie en het waarom (noodzaak).
  2. Contextuele analyse: waar van toepassing worden technologie, branche- en marktontwikkelingen meegenomen en -gewogen. De wereld om ons heen verandert immers in een steeds rapper tempo en daar geen rekening mee houden kan funest zijn.
  3. Analyse van de situatie: op basis van de resultaten uit stap 1 en 2 maken we een eerste analyse die we bespreken en laten toetsen door diverse betrokkenen en domeinexperts. Vervolgens schrijven we onze bevindingen, conclusies en aanbevelingen op. Daar waar nodig passeren verschillende oplossingsrichtingen en scenario’s de revue. Ook die toetsen we eerst met betrokkenen.
  4. Presentatie van het advies: het uiteindelijke advies komt tot stand, inclusief een samenvatting van de stappen die zijn gezet. Het advies presenteren we in de vorm van een miniconferentie aan jou als opdrachtgever, de betrokkenen en beslissers.

Aansluitend volgt een evaluatie en bepalen we eventuele vervolgstappen, bijvoorbeeld de start van de implementatie van het advies.

Wat zeggen onze klanten?

“De opdracht is uitstekend uitgevoerd, scherpe adviezen en een prima samenwerking.”

Eric Ossel
directeur Middelen
Gemeente Delft

Kies uit verschillende adviestrajecten

Afhankelijk van jouw situatie en de omvang en impact van de te maken keuze kun je kiezen uit verschillende adviesrollen en adviestrajecten:

Verschillende adviesrollen

Hoe meer je naar rechts beweegt, hoe steviger we de adviesrol invullen, en hoe hechter de samenwerking is met jouw organisatie en je mensen. Bij grootschalige trajecten kiezen we vaak voor interim-management.

Wat zeggen onze klanten?

“Ik vind drie punten van Passionned Group bijzonder sterk:

  1. Aantoonbare expertise door een reeks van publicaties
  2. ‘Thought leader’ op het terrein van intelligente organisaties
  3. Een duidelijke focus in expertise.”

Roeland de Graaff
manager bij Vestia

De voordelen van Passionned Group

✓ 100% onafhankelijk van leveranciers of derden, geen twijfel over ons belang
✓ integrale aanpak, waardoor je zeker bent van de uitvoerbaarheid van onze adviezen
✓ de adviseurs zijn ook implementators en weten waarop adviezen kunnen stranden
✓ je kunt ook bij ons terecht voor een second opinion of implementatie van het advies

Het resultaat: advies met een gouden randje

“In mijn ogen creëren we alleen samen de gewenste helderheid. Daar waar eerst de situatie diffuus was en de verschillende opties niet helder waren, staat nu scherp voor de geest welke keuze we moeten of kunnen maken en bovendien waarom. En dat wordt ook nog eens voor alle betrokkenen duidelijk. Hierdoor kan geen ruis ontstaan bij een implementatie. Kortom: we geven advies met een gouden randje.”

Daan van Beek
Eindbaas Passionned Group

Wil je ook objectief advies?

Onze organisatieadviezen en andere adviezen maken echt het verschil. Door onze integrale aanpak worden de aanbevelingen in jouw organisatie breed gedragen en zijn ze goed uitvoerbaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak om kennis te maken.

Plaats review

Geef je mening over dit product, artikel of dienst

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht!
Review verzendenHet formulier bevat fouten.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met advies van de intelligente organisatie specialisten of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas Passionned Group

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas Passionned Group

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST