Opleidingen | Workshops | BI trainingen | Passionned Academy

Academy voor Datagedreven organisaties

Kies een totaal opleidingstraject om een datagedreven organisatie te implementeren
Passionned Group is dé specialist in datagedreven werken, dashboards, KPI's, continu verbeteren, algoritmes, Artificial Intelligence en BI. Onze bevlogen en ervaren consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie.

Een keur aan BI-opleidingen

Met het boek ‘De intelligente organisatie’ krijg je het recept in handen. Maar dat maakt je nog geen kok. Als je een goede kok wilt worden dan moet je praktische kennis opbouwen voor jezelf en binnen je eigen organisatie. Al meer dan 10 jaar bieden wij Business Analytics-opleidingen aan in de Passionned Academy. Daarmee kun je het kennisniveau binnen jouw organisatie snel op peil brengen. Op deze pagina vind je een selectie van trainingen en workshops die Daan van Beek en zijn collega-docenten verzorgen:

Hoge waardering

Onze beproefde opleidingen actualiseren wij elk kwartaal. Alle nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied BI & artificial intelligence nemen we mee. Denk dan bijvoorbeeld aan drones, ethiek, data lakes, privacy, de AVG en fotografie. Deelnemers evalueren onze opleidingen na afloop met een 9 of hoger.

De kenmerken van ons aanbod

✓ Hoog praktijkgehalte met een goed theoretisch kader
✓ Klanten waarderen onze opleidingen met een 9 of hoger
✓ De opleidingen zijn altijd actueel en volgen de ontwikkelingen op de voet
✓ Onze docenten zijn mensen uit de praktijk

Praktische inslag

In al onze opleidingen zetten we hoog in op de praktijk. De kennis moet snel toepasbaar zijn. Daarom geven onze docenten niet alleen les. Ze staan ook als consultant regelmatig met de voeten in de modder. Dat vind je terug in de klas: een ideale mix van theorie en praktijk. Zo komen veel praktijkcases aan bod en is er genoeg ruimte voor interactie met elkaar.

Incompany aanvragen

Al onze opleidingen kun je ook als incompany aanvragen. Onze docenten komen dan naar jou toe. Wens je meer informatie hierover, neem dan contact met ons op.

Reviews over "Academy voor Datagedreven organisaties"

heer Pieter Holtermans | KPN B.V. | 3 mei 2021

Een van de betere opleidingen op Big Data gebied, Ondanks twee i.p.v. 3 dagen. Goede presentatie met veel inhoud, goede balans theorie en praktijk, met enthousiasme en veel kennis door Jack gegeven. En een prachtig boek als naslagwerk.

OPMERKING: Locatie was niet in Amersfoort, maar online, ook was er daardoor geen catering. Beiden niet kunnen beoordelen, maar toch verplicht in te vullen velden. Daarom beiden met 1 ster gevuld. Review over Big Data training.

Anoniem | Provincie Zuid-Holland | 10 april 2021

Goede opbouw van de opleiding en enthousiaste docenten. Kritische vragen kan ik inmiddels meer omgaan. Daar leer ik van om meer door te vragen en kritisch te zijn. Bedankt! Review over Data Science masterclass.

Anoniem | Provincie Zuid-Holland | 8 april 2021

Ingewikkelde vraagstukken worden sneller opgelost, klantvriendelijke docent. Review over masterclass Power BI datagedreven werken.

Anoniem | DirectLease | 8 april 2021

In de opleiding worden alle aspecten van BI en data science op heldere manier behandeld door drie zeer bevlogen trainers. Complimenten! Review over Data Science cursus.

mevrouw Natascha Bennis-Stolk | Securitas Beveiliging B.V. | 13 maart 2021

Diverse onderwerpen in een begrijpbaar en direct toepasbaar jasje gestoken Review over training Datawarehouse & Data Governance.

Toon alle reviews Plaats review

Geef je mening over dit product, artikel of dienst

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht!
Review verzendenHet formulier bevat fouten.
Opleidingen
Kennisbank
Advies
Interim

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met datagedreven opleidingen of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Eva van Rooden, Coordinator Passionned Academy

EVA VAN ROODEN

Coordinator Passionned Academy

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
16
EDIT POST