Opleidingen | Workshops | BI trainingen | Passionned Academy

Academy voor Datagedreven organisaties

Kies een totaal opleidingstraject om een datagedreven organisatie te implementeren

Passionned Group is dé specialist in datagedreven werken. Onze bevlogen en ervaren consultants helpen grotere en kleinere organisaties bij de kanteling naar een intelligente, datagedreven organisatie. Om het jaar organiseren wij de prestigieuze prijs voor de Slimste organisatie van Nederland.

Een keur aan BI-opleidingen

Met het boek ‘De intelligente organisatie’ krijg je het recept in handen. Maar dat maakt je nog geen kok. Als je een goede kok wilt worden dan moet je praktische kennis opbouwen voor jezelf en binnen je eigen organisatie. Al meer dan 10 jaar bieden wij Business Analytics-opleidingen aan in de Passionned Academy. Daarmee kun je het kennisniveau binnen jouw organisatie snel op peil brengen.

Op deze pagina vind je een selectie van trainingen en workshops die Daan van Beek geeft:

Hoge waardering

Onze beproefde opleidingen actualiseren wij elk kwartaal. Alle nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied BI & artificial intelligence nemen we mee. Denk dan bijvoorbeeld aan drones, ethiek, data lakes, privacy, de AVG en fotografie. Deelnemers evalueren onze opleidingen na afloop met een 9 of hoger.

De kenmerken van ons aanbod

✓ Hoog praktijkgehalte met een goed theoretisch kader
✓ Klanten waarderen onze opleidingen met een 9 of hoger
✓ De opleidingen zijn altijd actueel en volgen de ontwikkelingen op de voet
✓ Onze docenten zijn mensen uit de praktijk

Praktische inslag

In al onze opleidingen zetten we hoog in op de praktijk. De kennis moet snel toepasbaar zijn. Daarom geven onze docenten niet alleen les. Ze staan ook als consultant regelmatig met de voeten in de modder. Dat vind je terug in de klas: een ideale mix van theorie en praktijk. Zo komen veel praktijkcases aan bod en is er genoeg ruimte voor interactie met elkaar.

Incompany aanvragen

Al onze opleidingen kun je ook als incompany aanvragen. Onze docenten komen dan naar jou toe. Wens je meer informatie hierover, neem dan contact met ons op.

Reviews over "Academy voor Datagedreven organisaties"

mevrouw Sebina Rosbergen-Heida | Belastingdienst | 24 augustus 2020

Vormt goede theoretische basis voor DW en data governance en geeft praktische handvaten. Review over Opleiding Datawarehouse & Data Governance.

Anoniem | 13 juni 2020

Ik ben erg blij de opleiding te hebben gevolgd. De lessen waren zeer leerzaam en duidelijk. De docent doet het fantastisch. Ook erg fijn te merken dat het een man uit de praktijk is en binnen alle onderwerpen met mooie voorbeelden en anecdotes kan komen die direct tot de verbeelding spreken. Review over Opleiding Business Intelligence.

Anoniem | Gemeente Almelo | 13 juni 2020

Prettig om zowel het theoretische kader uitgelegd te krijgen als de praktische invulling ervan. Review over Opleiding Datawarehouse & Data Governance.

heer Pascal Prins | Brabantse Ontwikkelings Maatschappij Holding B.V. | 13 juni 2020

Leerzame Big Data opleiding, goed te begrijpen (niet te technisch), biedt goede aanknopingspunten om verder te verkennen binnen in het bedrijf. Docenten hebben passie voor het vak en brengen dat ook zo over. Review over Big Data training.

Anoniem | Repair Care | 26 mei 2020

Heeft goede handvatten gegeven om ook direct de belangrijke onderdelen te kunnen toepassen binnen de onderneming Review over Data Science opleiding.

Toon alle reviews Plaats review

Geef je mening over dit product of deze dienst

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht! optioneel
Dit veld is verplicht!
Review verzendenHet formulier bevat fouten.

Een selectie van onze klanten

Word nu ook klant

Wil je ook klant bij ons worden? Wij helpen je maar wat graag verder met datagedreven opleidingen of andere zaken waar je slimmer van wordt.

Daan van Beek, Eindbaas Passionned Group

DAAN VAN BEEK MSc

Eindbaas Passionned Group

neem contact met mij op

Fact sheet

Organisaties geholpen
___
Trainingen & workshops
___
Deelnemers opgeleid
___
Beoordeling klanten
8,9
Consultants & docenten
___
Kantoren
3
Jaar ervaring
15